Sommeryoga

Yoga under åben himmel

Har du brug for at gøre noget rigtig godt for dig selv ovenpå en lang og mørk vinter? Brug for at finde et sted, hvor alt andet bliver sat på pause, og hvor du kan finde ro men samtidig styrke din krop.

Så er vores nye yoga forløb lige noget for dig! Vi mødes i alt 5 lørdage hen over maj og juni, hvor vi skal strække kroppen dejligt igennem, udfordre balancen, og mærke hvad vejrtrækningen og et fokuseret mindset kan gøre af underværker.

Alle kan være med, så der er både plads til nybegyndere og erfarne. Vi starter fra bunden og bygger på, og der vil altid være mulighed for alternativer, hvis man oplever det for fysisk udfordrende. Yoga-timen vil indeholde en god blanding af rolig opvarmning, bevægelser i flow, styrkende øvelser, udstræk og afslutningsvis meditation.

Vi lover, at du vil få sved på panden, få løsnet op i forsømte dele af din krop, få styrket dig selv – både fysisk og mentalt og fremfor alt komme ud af dit hoved og ned i din krop.

…OG bedst af alt – vi kommer til at gøre det hele under åben himmel. Hvis vejret ikke skulle være med os, har vi mulighed for at rykke indendørs i et dejligt og lyst lokale. Vi har yoga-måtter og tæpper til rådighed, men det kan også være rart at have sin egen måtte med.

Følgende 5 træningsgange: 29. maj, 5. juni, 12. juni, 26. juni & 3. juli

 

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Kl. 09:30

Søndag

Pr. gang

kr. 99,-

Klippekort

kr. 85,-

Kommende yogahold

Hvis interessen er stor efter sommerferien, vil der blive oprettet flere yogahold, som vil komme fast på holdplanen