Hvor (vilje)stærk er du?

Kan du godt lide at presse dig selv? Vil du gerne finde og måske endda bryde dine egne grænser, både fysisk og mentalt? Så kan denne bootcamp være noget for dig!

 
Lørdag den 19. Juni eller Lørdag den 7. august
 
NU UDBYDES DETTE EVENT ENDELIG – JEG KAN SELV PÅ DET VARMESTE ANBEFALE AT DELTAGE, HVIS MAN KAN LIDE AT UDFORDRE SIG SELV
 
Jeg har indgået et samarbejde med to hårdkogte mænd, professionelle piloter, som med en baggrund i militæret og ekstremsportsverdenen er gået sammen om at udarbejde et program, der vil give dig sved på panden. I mere end én forstand.
Måske har du set Korpset i TV, hvor en gruppe tidligere jægersoldater udsætter en gruppe veltrænede mennesker for en række fysiske prøvelser, som er tæt på at nedbryde dem. Fra lange løbeture med vægt på ryggen til armbøjninger i koldt vand. Og det, der er vildere. Det hele foregår i en atmosfære, hvor kun de mentalt stærke klarer den, og hvor intet er sikkert bortset fra én ting: at deltagerne kommer ud af deres komfort zone.
 
Denne bootcamp er inspireret af programmet men med sine helt egne udfordringer og overraskelser.
Du skal være klar på et fysisk krævende program og skal kunne løbe 5 km. Vigtigst er dog at du er indstillet på at give 100% af dig selv – og lidt til. Der vil være øvelser, du kan, og øvelser hvor du møder din grænse. Du kan dog være ganske rolig – du bliver ikke stemt ud, da formålet er, at du skal blive klogere på dine styrker og dine svagheder – og på dig selv. Du vil helt sikkert gå derfra med en selvindsigt, som du vil kunne bruge i mange andre af livets aspekter.
 
Jeg må ikke sige noget om programmet, andet end at du møder op på Havnevej 9 i Mosede Havn kl. 8:00, og du vil være tilbage igen inden kl. 18. Hvad der kommer til at ske i det tidsrum, det må du jo finde ud af.
 
Hvis du tør!
 
Påklædning: træningstøj og løbesko samt en let rygsæk/løberygsæk/væskebælte el. tilsvarende med vand.
Medbring: ekstra træningstøj/sko og et håndklæde i en separat pose
 
 
Deltagelse er på eget ansvar.
 
Deltagerantal er begrænset til 10, så skynd dig at melde dig til, hvis du vil sikre dig en plads blandt de modige.
 
 
kr. 1.299,-

Prisen inkludere:

√9 timers event

√2 instruktører

√1 nurse

√En masse overraskelser

I samarbejde med

Eventet udbydes i samarbejde med masterrunning.dk