Retreat for barslende og deres søde babyer

Er du barslende og drømmer du om at træne og samtidig få samvær med din baby væk fra hjemmet? Så tag med på MommyCamp!

MommyCamp er et helt nyt unikt koncept: 3 dages træningsretreat i Tisvilde for dig og dit barn (0-1 år), hvor du kan træne, nyde fuld forplejningen og hygge sammen med andre mødre. Vi bor på pensionat Kildegaard – et skønt sted, med vand, strand og skov lige uden for dørene. 

Din træning foregår med personlig træner Cathrine Borre, og derudover er der babymotorik for dig og dit barn med fysioterapeut Anne Marie.

En barnepige hjælper til ved undervisningerne og kan trille lidt rundt med de små og underholde dem.

Imellem træningerne er der fuld forplejning af alle måltider som er økologisk og med lokale råvarer samt, kaffe, the, frugt og sunde snacks. Der er tid til gåture til vandet eller i Tisvilde hegn – eller du kan bruge pauserne på at sove eller nye efterårssolen i gårdhaven. Ingen hjemlige forpligtelser – blot rent velvære for dig og din baby.

MommyCamp er kort sagt et retrat, hvor man kan være sammen med andre mødre, hvor der er træning for både dig og baby og man kan få ny energi til livet som mor.

kr. 3.995

Prisen inkludere:

√8 Timers undervisning af professionelle undervidere 

√2 Foredrag (babys motoriske udvikling / din nye krop – kost og vægttab)

√2 overnatninger på skønt pensionat

√Fuld forplejning

√Kaffen the, frugt og snacks hele dagen

√Lækker goodiebag med skønne ting til dig og din baby

Program 12. okt – 14. okt. 2020

Tirsdag den 12. Okt.

kl. 14.00-15.00 

kl. 15.00

kl. 16.00-17.30 

kl. 19.00

kl. 20.30-21.00

Ankomst og tildeling af værelser

Velkommen! og kaffe/the og hjemmebagt

Mortræning med Cathrine. 

2-retters pensionat middag i restauranten

Babyers motoriske udvikling – fordrage med Anne Marie

Onsdag den 13. Okt.

kl. 7.00 – 7.45

kl. 8.00 – 9.00

kl. 10.00- 11.30

kl. 11.30

kl. 11.30-14.00

kl. 14.00-15.00

kl. 15.00-16 .00

kl. 16.30-17.30

kl. 19.00

Kl. 20.30-21.00

Gåtur i Tisvilde Hegn

Morgenmad

Baby motorik med Fysioterapeut Anne Marie

Formiddagskaffe med småkager

Egen tid: Gåtur, sove, eller ta’ en hyggesnak i stuen

Mortræning med Cathrine Borre

Kaffe og the

Yoga – afspænding

Festmiddag 3 retter (drikkevarer for egen regning)

Min nye krop – foredrag omkring kosten med Cathrine Borre

Torsdag den 14. Okt.

kl. 7.30-8.00

kl. 8.00-9.00

kl. 9.00-10.00

kl. 10.30-11.00

kl. 10.30-11.00

Morgymnastik med Cathrine Borre

Morgenmad

Baby Motorik med Fysioterapeut Anne Marie.

Frugt og isvand

Afrunding – Farvel og tak for denne gang

 

Mortræning med Cathrine Borre

Kom i form efter fødslen

Mortræning er undervisning, hvor vi genoptræner kroppen, så den vænner sig til motion og fysisk belastning. Vi har fokus på at genoptræne bækkenbunden, mave, ryg og balder som er særlig belastet under graviditet og fødsel.
Vi træner både med egen kropsvægt, Kettelebells og diverse andre træningsudstyr. Træningen er en blanding mellem styrke og cardiotræning – så jeg lover at du får sved på panden. Undervisningen er både for trænet og trænet – niveauet er der hvor man er, og jeg presser netop dig til det du kan. Der tages forbehold for diverse skade, og der laves altid alternativer til øvelserne. En træning alle for noget ud af. Timen afsluttes med udstrækning for hele kroppe

Om Cathrine Borre:
Ejer af træningshuset Cathrine Borre. Cathrine har undervist i efterfødselstræning i 3 år med mere end 8 hold om ugen. Har mange års erfaring indenfor undervisning – uddannet i fysiologi, fysisktræning, holdtræning og er udover certificeret kostvejleder.

Cathrine er 37 år, gift og mor til mine 2 sønner på henholdsvis 4 og 7 år.

 

Baby Motorik med Anne Marie Wøldik

Motorik, babymassage, sansestimulering, teori og leg tilpasset din babys alder.

Til baby motorik foregår undervisningen med fokus på nærvær og hygge og plads til alle. Aktiviteterne tilpasses til det enkelte barns udviklingstrin. For de mindste vil der fx være fokus på hovedkontrol herunder undgå fladt og skævt baghoved og maveliggende leg. I takt med barnet alder vil der være fokus på rulning, pivotering, krybe, kravle, selvstændigt stillingskifte, stående/gående samt træning af forskellige siddestillinger.
En virkelig hyggelig undervisning, som også er med mulighed for dejligt samvær med sin baby.

Om Anne Marie Wøldik:

Anne Marie 33 er uddannet fysioterapeut og arbejder til daglig med børn på Herlev hospital. Anne Marie har derfor daglig gang med babyer og børn – og er virkelig god til at tilpasse alle øvelser så du og din baby får det ud af det, som passer netop til dit barn og dets udvikling.
Anne Marie har undervist hos Cathrine Borre i 1 år og har 3 motorikhold pr. uge.

En virkelig dygtig og meget sød instruktør som skaber en dejlig og hyggelig stemning.

Anne Marie er 33 år og mor til to dejlige piger – og med en lille ny i maven, kender hun også til livet som mor.

 

Yoga med Marianne Ammitzbøl

Den yoga vi skal lave på MommyCamp Retreat er Hatha yoga. Hatha yoga er en blanding af styrke og stræk i kombination med åndedrættet. Yoga betyder at forene. I yoga forenes krop og sind. Yoga giver smidighed, styrke og balance – både fysisk og mentalt. Altsammen godt for en krop som lige har været igennem en fødsel.
 
Om Marianne Ammitzbøl:
 
Marianne, er 38 år, gift og har 2 piger på 5 og 9 år. Marianne er uddannet yogainstruktør med en 300 timers uddannelse som jeg har gennemført ved yogastudiet, YourYoga, i Karlslunde. I samme studie har hun selv har dyrket yoga de seneste år og underviser både voksen og børnehold.
 

Pension Kildegaard

Pension Kildegaard er et ældre og hyggeligt sted, hvor meget er som det altid har været. Der er ialt 21 dobbeltværelser, hvor dig og din baby for jeres helt eget. Værelserne på Kildegaard er små og hyggelige. Du opdager omgående, hvis du ved en fejltagelse er gået ind på et andet værelse end dit eget – næppe to værelser er ens.

Alle værelser har håndvask. Toiletter og bad findes på gangen – i bedste pensionat stil. Der er badekåber på værelset.

Bedstemors og bedstefars stuer er fælles og fungerer som dagligstuer. Her kan man slappe af. Læse dagens avis, sin medbragte bog eller låne en fra vores reol. Der er også mulighed for at spille spil. Vi har mange forskellige man kan låne.

Den store græsplæne og gårdhaven er til fri afbenyttelse. Her må man slappe af med en kaffe og nyde efterårssolen eller få lidt frisk luft med barnevognen. Der er masser af plads til en god placering af udesovende børn foran træningsområdet både i læ for regn og vind.

Kildegaard er en skøn lille oase til en MommyCamp retreat

I samarbejde med