PerceptionsCoach

Hvorfor gør du det ikke bare, når du godt ved hvad der skal til?

Har du et inderligt ønske – en drøm – men hvorfor gør du det så ikke når du ved hvad der skal til? Hvorfor gør vi ikke nødvendigvis det, som vi ved er godt for os?

PerceptionCoach er for flere måske også kendt som vanecoach – men tager udgangspunkt i dig og ikke nødvendigvis kun i en vane som skal ændres, men mere vores adfærd. Som coach har jeg et dybdegående kendskab til adfærd, vaner og hvorfor vi som mennesker ikke ”bare” ændrer vores adfærd, når vi nu godt ved hvad vi skal. Men gør vi nu også det – og kender vi den reelle årsag til vores handlinger?

Der er mange vaner, adfærds- og reaktionsmønstre, der er fastindgroet i os fra vores forfædre som ikke er fordelagtige i et moderne samfund.

Hvordan kan det præger vores valg, og hvordan kan jeg som PerceptionCoach give dig de rette redskaber til at begå sig på bedste vis.

Ved vores 5 eller 10 sessioner kommer vi igennem en masse personlige spørgsmål, udfordringer og du bliver fra gang til gang stillet opgaver som der skal arbejdes med hjemme – en skræddersyet coachforløb hvor du er i fokus og jeg tager dig med igennem forløbet med dit ønske i fokus.

Dine ønsker eller udfordringer kan være lige fra vægttab, fastholdelse af træninger, til et ønske om mere selvtillid eller noget helt andet.

5 x sessions

kr 2999

10 x sessions

kr 5549

1 x opfølgning

kr 650

Send en mail til info@cathrineborre.dk med dine tanker omkring et forløb, så finder vi den perfekt løsning og får dig booket ind i kalenderne

PerceptopnCoaches

Cathrine Borre, Personlig træner, Kostvejleder og PerceptionsCoach.

Jeg har Licens til denne uddannelse via TrænerAkademiet. Dette betyder at jeg årligt får adgang til sparring, efteruddannelse, netværk og fællesskab i et professionelt miljø med et højt fagligt niveau. Denne licens kvalitetssikre produktet samtidig med, at det sikrer min faglige udvikling, så jeg kan levere det bedste produkt til dig

Cathrine Borre