Hvem er jeg?

Fan af en sund hverdag
Jeg ELSKER mad – men jeg elsker også at spise sundt og træne! Jeg er fascineret af, hvordan man får det optimale ud af sin kost og hvordan det sammen med træning og en generel sund livsstil kan ændre vores krop.

Der er meget fokus på diverse diæter og slankekure, som alle hver især har sine kvaliteter, men for mig handler det i bund og grund om motivation – og i mange tilfælde en hjælpende hånd. Den kan jeg give dig!

Som fan af en sund hverdag – uden at det bliver fanatisk – og med min faglighed samt smittende entusiasme og engagement, er jeg sikker på, at jeg kan hjælpe dig et skridt nærmere dit personlige mål.

Min baggrund

Jeg blev uddannet fitnessinstruktør i 2009 og har siden undervist i fitness i bl.a. Fitness World og forskellige foreninger. Sideløbende har jeg haft en stor interesse for sundhed og i særdeleshed hvordan kosten kombineret med motion kan hjælpe i forbindelse med vægttab. Certificeret kostvejleder fra Fitness Institute.

I min fritid elsker jeg at udfordre mig selv. Jeg dyrker fitness, cykling og løb. Jeg har gennemført CPH halvmarathon, Berlin Marathon, triathlon, Powerman mfl.

Jeg er 37 år, gift og mor til mine 2 sønner på henholdsvis 4 og 7 år