Psykomotorisk behandling

Psko-hvad for noget?

Det kan være virkelig svært at forklarer hvad disse psykomotoriske behandlinger går ud på – men det er fordi de er så individuelle og tager udgangspunkt i dig og dine behov.
Sammenspil mellem krop og psyke – og med de udfordringer du må stå med. Måske det ikke er nogle konkrete personlige ting, men en stressende hverdag, med omgivelser der kører afsted med 110 km/t. Hvordan håndtere jeg dette? Eller en hverdag hvor livet langsom begynder at vende retur – har jeg det utrygt i den hverdag der venter. Til helt konkrete udfordringer som søvnproblemer, angst eller smerter.
 
Cathrine Borre “Jeg har selv prøvet en behandling og jeg kan kun give ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 
 

Optimer din træning med Psykomotorisk behandling

Udover at disse behandlinger kan hjælpe med konkrete udfordringer – kan disse behandlinger også hjælpe dig til at få endnu mere ud af din nuværende træning.
I et behandlingsforløb bliver du klogere på din egen krop, dens begrænsninger og muligheder. Du vil få øget kropsbevidsthed og redskaber, som giver din indsigt i, hvad der tricker din motivation. Med denne viden kan du bedre lytte til og forstå din krops signaler hvilket betyder, at du muligvis vil være i bedre stand til at undgå skader og reagere på smerte, mens den endnu er lille og kan klares med mindre intervention.
 
Stresssignaler og uhensigtsmæssige kostvaner påvirkes også i en positiv retning ved en øget kropsforståelse og evne til at blive i nu’et.
 
Så kom forbi  og lad os få en snak om, hvordan jeg i et samarbejde kan hjælpe dig til at opnå din max kapacitet.
 

Behandlingerne foregår fredag kl. 10-14.00

Kontakt Louise for en tid på mail: info@louisehelene.dk
 
AFMELDING
Er du forhindret skal dette ske 24 timer før aftalen. Ved udeblivelse koster det den fulde pris

Pr. behandling

Kr. 650