Instruktører

Faglighed, energi og passion for træningen 

Hos Cathrine Borre – Din Sundhedsguide sørger jeg altid for at have de bedste, mest motiverende og energiske instruktører. Dem som virkelig vil gøre en forskel for dig til hver en træning. 

Her får du et team som sørger for en hyggelig og professionel undervisning, og som samtidig sørger for at netop du får den hjælp og støtte som du ønsker under din træning. 

Stedet er lille og med fokus på at øvelserne bliver udført korrekt og at du får den optimale træning ud af det hver gang, du er her.

Et skønt team som jeg er stolt af.

Bliv en del af teamet?

Jeg er altid på jagt efter de bedste og dygtigste – og dem med sjove ideer og tiltag. Kontakt mig endelig eller send en ansøgning hvis du kunne være interesseret i at komme med på dette skønne team.

Info@cathrineborre.dk

Cathrine

Indehaver, instruktør, Personlig træner og kostvejleder

Cathrine Borre, 38 år, uddannet fitnessinstruktør i 2009 og har siden undervist i fitness i bl.a. Fitness World og forskellige foreninger. Sideløbende har jeg haft en stor interesse for sundhed og i særdeleshed hvordan kosten kombineret med motion kan hjælpe i forbindelse med vægttab. Certificeret kostvejleder fra Fitness Institute. I min fritid elsker jeg at udfordre mig selv. Jeg dyrker fitness, cykling og løb. Jeg har gennemført CPH halvmarathon, Berlin Marathon, triathlon, Powerman mfl. Herudover er jeg mor til to dejlige drenge på 4 og 7 år.

 

Anne Marie

Instruktør 

Anne Marie Wøldike, 32 år, Børnefysioterapeut på Herlev hospital, hvor jeg arbejder med udredning, træning og behandling af børn fra 0-18 år, herunder præmature og børn med forskellige neurologiske og genetiske sygdomme. Født og opvokset i Karlslunde. Mor til 2 piger på 4 og 7 år og en lille dreng, som jeg pt. er på barsel med. Desuden er jeg gymnastiktræner på børnehold og forældrebarn hold igennem flere år.Rikke

Instruktør, Personlig træner & Kostvejleder

Rikke Ryder, 32 år, uddannet i Midt- og Vestsjællands politi.  Jeg bor i Tune og mor til skønne 4 børn. Siden min 3. graviditet har jeg fået en stor interesse for træning og sundhed – og hvordan man bedst muligt inkorporere dem i en travl hverdag med børn. Christian

Instruktør & Personlig træner

Christian er 41 år, uddannet Smed, Pædagog og arbejder til dagligt med projektstyring inden for byggebranchen. Jeg er uddannet personlig træner og instruktør i Crossgym, Jump4fun og har suppleret med en bunke relevante kurser. Jeg finder stor glæde ved at undervise både unge og voksne og har en meget Cross/funktionel inspireret tilgang til træning. -ikke så meget bullshit, god stemning, stort smil på læben og sved på panden. Derudover er jeg far til 3, gift med børnenes mor og bor i Borup.

 

 

Katrine

Instruktør

Katrine Faustrup, 43 år, uddannet sundhedsplejerske og arbejder til dagligt i Greve kommune. Jeg er ligeledes uddannet Personligtræner og kostvejleder samt en masse tillægs kurser indenfor træning, f.eks. Masterclass i styrkeløft. I min fritid dyrker jeg selv en masse styrketræning.  Sundhed og træning udgør en stor andel af min hverdag. Jeg er mor til 2 piger.

 

Mette

Instruktør og Løbecoach

Mette Birk Jensen, 52 år, certificeret pilatesinstruktør og ultraløber. Jeg har gennemført en række ultraløb, fra 50 til 160 kilometer, og arbejder som coach for alle, der ønsker at opleve glæden ved at få en stærkere krop og at løbe og bevæge sig – om det er 3 kilometer eller maraton. Jeg er forfatter til bogen ”Ultrakvinderne – om seje kvinder og ekstreme løb” og skriver nu på en ny bog: ”Træn med glæde – sådan finder og fastholder du motivationen til at træne.” Jeg er en passioneret fortaler for, at træning skal være sjovt og en integreret del af vores hverdag.

 

Karina

Instruktør 

Karina Wøhler, yogalærer. Jeg har siden 2017 undervist både børn, fodbolddrenge og voksne, og kan næsten garantere, at alle kan lave en form for yoga. For mig er en god yogatime en dejlig blanding af at få styrket sig selv indefra, få gode stræk, der er med til at løsne op og skabe mere fleksibilitet, og så selvfølgelig den meditative del. Privat bor jeg i Vallensbæk med min mand, vores to drenge og hund. Udover at være yogaunderviser, er jeg også bogholder, naturelsker, vinterbader og familiemenneske.

 

Maj 

Danseinstruktør

Maj Hartvig, 32 år, Uddannet Fysioterapeut og arbejder til daglig i Genoptræningscenteret i Solrød Kommune. Jeg elsker at danse og har undervist i fitness dans i 10 år. I  min fritid går jeg til rytmisk gymnastik og løber små ture. Jeg kan godt lide at prøve nye træningsformer og udfordre min krop. Jeg bor i Solrød strand sammen med min mand og 2 børn.

 

Cecilie 

Danseinstruktør (Barsel)

Cecilie Christensen, 33 år, Uddannet skolelærer og arbejder til dagligt i Greve. Jeg har danset i mange år og undervist i knap 10 år i både dans men også stram op, puls og styrke samt bodyfit. Yderligere har jeg erfaring med showdans. I min fritid dyrker jeg selv en masse sport i form af dans, styrke og løb – og har altid prioriteret at få trænet. Jeg er gift og har en datter på 3 år og en lille ny.

 

Jeppe

Hav-svømmeinstruktør

Jeppe Sidenius, 34 år, arbejder til dagligt som skolelærer. Jeg er uddannet svømmelærer og har efteruddannet mig i havsvømning og sikkerhed (Maritimuddannelse). I min  fritid dyrker jeg selv fridykning, undervandsjagt samt dykning. Jeg bor i Karlslunde med min hustru og er far til to søde små piger.

 

Monica

Eventmanager og instruktør (Barsel)

Monica Fernandez, 39 år, uddannet fra CBS inden for Human Ressources. Mit fokus er at ideudvikle events samt understøtte Cathrines administrative arbejde. Jeg har en stor passion for at vandre i naturen.  Ud over at gå mindst 10.000 skridt hver dag, så vandrer jeg div. lange ruter i løbet af et år. Mine favoritter er pt  ‘Hedebostien’ fra Roskilde fjord til Køge bugt (23 km) og  ‘En gå tur langs kysten’ fra København til Helsingør (48 km) og Armaminoen (27km) Den store  drøm er Caminoen i Nordspanien, men først vil jeg prøve kræfter med den lidt kortere Camønoen på Møn på 175km.  Og udover det er jeg gravid med nr. 3  og instruktør på det lokale forældre/barn-hold sammen med Anne Marie.