KICK ASS Retreat – Rebild Bakkeer

Træning, motivation & et spark bagi

9. oktober – 11. oktober 2022

Trænger du også til at få et spark bagi, blive udfordret på forskellige træningeformer, få noget viden om sunde kostvaner samt at komme 3 dage væk fra hamsterhjulet? Så er KICK ASS Retreaten noget for dig.

KICK ASS er et helt nyt koncept som blev lanceret sidste år hos Cathrine Borre:

En 3 dages træningsretreat i Rebild bakker for dig der har lyst til at få motivation og en træningslyst tilbage – eller hvor du bare har lyst til at komme lidt væk fra vante omgivelser og få en kæmpe indsprøjtning af motivation og en masse lækker træning. Vi træner en masse forskellige træningsformer, nyder fuld forplejningen og hygger os sammen.

Træningerne vil være et skønt udpluk af en masse fra tung og hård, vådt og kold til afslappende og udfordrende – alt for at forhåbentligt giver dig nogle nye muligheder med hjem.

  • Funktionel træning 
  • Pulstræning (aerobic/boks/cardio)
  • Build & Burn
  • Teknik – fokusområde
  • Cirkeltræning
  • Outdoor
  • Mountainbike
  • Yoga

Instruktør Cathrine Borre. Indehaver af Cathrine Borre – Din Sundhedsguide.

 

Foredrag med Cathrine Borre 

I foredraget fortæller Cathrine om hvordan man kan spise sig til mere energi, og hvordan man skal sammensætte sin kost, hvilke nærringsstoffer der er de vigtige samt give inspiration til at ændre lidt på sine nuværende kostvaner. Foredraget kommer ind på en masse aspekter omkring det med kostvaner – bl.a.

sådan får du sundhed og træning til at gå op med din travle hverdag, ideer til at komme i gang uanset om du har træthed eller måske bare har svært ved at få dig selv sparket i gang, opbygning af dagens måltider samt en håndgribelig handleplan som du kan tage med hjem og starte op på efter retreaten

 

FULD FORPLEJNING OG 2 OVERNATNINGER:

Imellem træningerne er der fuld forplejning af alle måltider samt, kaffe, the, frugt og sunde snacks. Der er tid til gåture i bakkerne, svømmetur i poolen eller træning i træningscentret. Du kan bruge pauserne på at lade op og nyde vintersolen og ta’ en snak med de øvrige deltagere. Ingen hjemlige forpligtelser – blot rent velvære helt for dig selv.

kr. 4.250,-

Tillæg ved enkelt værelse kr. 500,-

Prisen inkluderer undervisning (træning, mountainbike, yoga og foredrag), overnatning og fuld forplejning

Prisen indeholder ikke tranport, samt drikkevarer til aftensmaden udover vand, the og kaffe (sodavand, vand og saft til frokost)

Comwell Rebild Bakker

Comwell Rebild Bakker ligger midt i Danmarks smukkeste natur syd for Limfjorden. Med den enestående natur lige uden for døren er der masser af aktiviteter og faciliteter til det aktive liv. 

I restauranten serveres moderne dansk/nordisk mad, og vores kokke benytter gerne lokale råvarer og den omkringliggende natur, hvor der sankes for eksempel vilde ramsløg, urter og skovsyre.