Instruktører

Faglighed, energi og passion for træningen 

Hos Cathrine Borre – Din Sundhedsguide sørger jeg altid for at have de bedste, mest motiverende og energiske instruktører. Dem som virkelig vil gøre en forskel for dig til hver en træning. 

Her får du et team som sørger for en hyggelig og professionel undervisning, og som samtidig sørger for at netop du får den hjælp og støtte som du ønsker under din træning. 

Stedet er lille og med fokus på at øvelserne bliver udført korrekt og at du får den optimale træning ud af det hver gang, du er her.

Et skønt team som jeg er stolt af.

Bliv en del af teamet?

Jeg er altid på jagt efter de bedste og dygtigste – og dem med sjove ideer og tiltag. Kontakt mig endelig eller send en ansøgning hvis du kunne være interesseret i at komme med på dette skønne team.

Info@cathrineborre.dk

Cathrine Indehaver, instruktør, Personlig træner og kostvejleder

Cathrine Borre, 40 år, uddannet fitnessinstruktør i 2009 og har siden undervist i fitness i bl.a. Fitness World og forskellige foreninger. Sideløbende har jeg haft en stor interesse for sundhed og i særdeleshed hvordan kosten kombineret med motion kan hjælpe i forbindelse med vægttab. Certificeret kostvejleder fra Fitness Institute. og Perception Coach og Licens via TrænerAkademiet. I min fritid elsker jeg at udfordre mig selv. Jeg dyrker fitness, cykling og løb. Jeg har gennemført CPH halvmarathon, Berlin Marathon, triathlon, Powerman mfl. Herudover er jeg gift med Thomas og mor til to dejlige drenge.

Skærmbillede 2023-07-18 kl. 09.19.50

 

Anne Marie Instruktør og Fysioterapeut

Anne Marie Wøldike, 35 år, Børnefysioterapeut i Vallensbæk Kommune, hvor jeg arbejder med udredning, træning og behandling af børn fra 0-18 år. Tidligere var jeg ansat på Herlev hospital hvor jeg blandt andet arbejdede med præmature og børn med forskellige neurologiske og genetiske sygdomme. Jeg er født og opvokset i Karlslunde og mor til 2 piger og en dreng. Desuden har jeg været gymnastiktræner på børnehold og forældrebarn hold igennem flere år

Skærmbillede 2023-07-18 kl. 09.23.28

 

Anja Instruktør

Anja Revall, 51 år, fitnessinstruktør, sundheds coach og kostvejleder og har i godt 30 år igennem undervisning delt min passion med andre. Anja er mor til 5 unger i alderen 14-28 år, mormor til 3 små, opvokset og stadig bosiddende i Greve. Anja nyder og brænder for at gøre en forskel. Træning skal være en god oplevelse uanset niveau og skavanker. God musik, et grin og sved på panden er hyggeligt.

Skærmbillede 2023-07-18 kl. 09.35.57

 

Christine Instruktør 

Christine Sølvstein, 40 år. Bor i Greve. Arbejder til dagligt som lærer på en 10 klasses skole i Brøndby på deres idrætslinje. Derudover er jeg uddannet holdinstruktør i fitnessworld med speciale i step, og styrke hold. Jeg er også uddannet personlig træner fra Atwork. Jeg elsker sport og at fysisk aktivitet og ser livsglæde i at være fysisk aktiv med min familie. Jeg drømmer om at lave 1/2 ironmann. Jeg er klar til at guide og støtte dig når vi mødes på timer i studiet hos Cathrine. 

Skærmbillede 2023-07-18 kl. 09.23.46

 

Mette Instruktør og Løbecoach

Mette Birk Jensen, 54 år, certificeret pilatesinstruktør og ultraløber. Jeg har gennemført en række ultraløb, fra 50 til 160 kilometer, og arbejder som coach for alle, der ønsker at opleve glæden ved at få en stærkere krop og at løbe og bevæge sig – om det er 3 kilometer eller maraton. Jeg er forfatter til bogen ”Ultrakvinderne – om seje kvinder og ekstreme løb” og  ”Træn med glæde – sådan finder og fastholder du motivationen til at træne.” Jeg er en passioneret fortaler for, at træning skal være sjovt og en integreret del af vores hverdag.

Skærmbillede 2023-07-18 kl. 09.37.01

 

Maj Danseinstruktør

Maj Hartvig, 34 år, Uddannet Fysioterapeut og arbejder til daglig i Genoptræningscenteret i Solrød Kommune. Jeg elsker at danse og har undervist i fitness dans i 10 år. I  min fritid går jeg til rytmisk gymnastik og løber små ture. Jeg kan godt lide at prøve nye træningsformer og udfordre min krop. Jeg bor i Solrød strand sammen med mine 2 børn.

Skærmbillede 2023-07-18 kl. 09.19.00

 

Karina Yogainstruktør 

Karina Dragsbjerg Wøhler, uddannet yogalærer og har undervist siden 2017 og underviser både børn og voksne. Bor i Vallensbæk med min mand, vores to drenge og hund. Udover at være yogaunderviser, er jeg også bogholder, naturelsker, vinterbader og familiemenneske.

Skærmbillede 2023-07-18 kl. 12.48.24

 

Katrine Instruktør

Katrine Faustrup, 45 år, uddannet sundhedsplejerske og arbejder til dagligt i Greve kommune. Jeg er ligeledes uddannet Personligtræner og kostvejleder samt en masse tillægs kurser indenfor træning, f.eks. Masterclass i styrkeløft. I min fritid dyrker jeg selv en masse styrketræning.  Sundhed og træning udgør en stor andel af min hverdag. Jeg er mor til 2 piger.

 

Cecilie Danseinstruktør (Vikar)

Cecilie Christensen, 36 år, Uddannet skolelærer og arbejder til dagligt i Greve. Jeg har danset i mange år og undervist i knap 12 år i både dans men også stram op, puls og styrke samt bodyfit. Yderligere har jeg erfaring med showdans. I min fritid dyrker jeg selv en masse sport i form af dans, styrke og løb – og har altid prioriteret at få trænet. Jeg er gift og har to piger

Skærmbillede 2023-07-18 kl. 09.23.58