Efterfødselspilates & Yoga

Pilates

Styrk kroppen og bækkenbunden

Er du nybagt mor, så kan du helt sikkert nikke genkendende til, at din krop er forandret. Du har ikke den samme styrke mere, måske har du spændinger og måske er du bekymret for, om du nogen sinde får dine mavemuskler tilbage.
Hvis du gerne vil opbygge dine muskler og få en stærk og funktionel bækkenbund igen, så er efterfødsels-pilates noget for dig. Pilates er en både skånsom og effektiv form for styrketræning med særlig fokus på mave, ryg og bækken-området, også kaldet din kernemuskulatur. Pilates er med andre ord oplagt til en krop, som netop har været belastet af graviditet og fødsel.
Vi arbejder systematisk og skånsomt med at styrke dine kernemuskler, både de yderste, synlige muskler, samt de inderste i bækkenbund og mave. Hermed sikrer vi, at din krop finder tilbage til en god grundform, så du igen kan være aktiv, som du ønsker det.
Underviser er Mette Birk Jensen, certificeret pilates-instruktør
Holdet er begrænset til 8 deltagere, så der vil være god tid til individuelle hensyn. Og din baby er selvfølgelig en del af hold
 

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Kl. 10:00

Lørdag

Søndag

Pr gang

kr. 85,-
  • Ingen binding

Yoga

Til dig der skal eller er på barsel… Det er skønt at gå hjemme med sin lille baby, men til tider også rigtig hårdt, og det kan være svært at finde tid og sted til at genopstarte sin træning og skabe velvære for sig selv.
 
Det får du snart mulighed for. Efter sommerferien starter vi nemlig et efterfødselsyoga & piltes hold op, hvor du som nybagt mor kan:
– Få blide stræk, der er massage for kroppen
– Træne at finde roen, også når der er kaos omkring dig
– Styrke din krop på en blid og rolig måde
….og du kan gøre alt dette med din guldklump ved din side.
 
Vi har desuden sofa og særskilt lokale til amning, pusleplads, mikroovn til varme af mad samt en lukket gårdhave hvor barnevognen trygt kan stå under timen.

Mandag

Tirsdag

Kl. 10:00

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Pr gang

kr. 85,-
  • Ingen binding