Outdoor Træning

Træn under åben himmel – hele året

Med outdoor træning kan du slå to fluer med et smæk!  Du får masser af frisk luft og styrker din krop. Det er holdtræning, og vi træner på Mosede Fort (Karlslunde) og på stranden 1-2  gange om ugen afhængig af årstiden.

Vi laver øvelser for alle muskelgrupper, arme, ben, mave og ryggen – og bruger meget af det, som naturen og området byder os.

Træningen er aldrig ens. Alle kan deltage, på alle niveauer – nybegyndere, unge som ældre. Vi mødes hver gang ved bænkene foran den tidligere restauranten ved Mosede fort.

Følg mig blot på Facebook ved evt. aflysninger eller anden information.

Sommer outdoor er fra 1. Maj – 25. Sept 

På sommer outdoor kan du bare møde op, når det passer ind i dit program.

INGEN TILMELDING – du dukker op når det passer dig.

Betaling sker på stedet via mobile pay. Klippekortet købes også ved fremmøde.

Husk gerne en måtte – hvis man vil anvende dette, samt tøj efter vejret.

Instruktør: Cathrine, Mette og Christine

Vinter Outdoor, okt-dec / Jan-april 

MANDAG KL. 18.00 – 19.00
Kan du heller ikke undvære træningen udendøres selvom vinteren, kulden og mørket kommer. Så er dette hold noget for dig.
 
Vores sommertræning – fortsætter på et lukket hold. Dette betyder at man tilmelder sig en periode og betaler for denne periode fremfor klippekort. Vi behøver en fast aftale når det bliver mørkt og koldt.
Vi laver øvelser for alle muskelgrupper, arme, ben, mave og ryggen – og bruger meget af det, som naturen og området byder os.
 
Træningen er aldrig ens. Alle kan deltage, på alle niveauer – nybegyndere, unge som ældre. Vi mødes hver gang ved bænkene foran restauranten ved Mosede fort.

Uge 40 - 50

kr 650,-

Ferie uge 42

 

Outdoor med gang og løb

Løb, Gang og Styrke – for nybegyndere (eller dig, der hader at løbe)

Torsdag kl. 17.00 – 18.00. Periode: uge 40 – 50 (FERIE UGE 42) 

Dette hold er for dig, der drømmer om at komme i gang med at løbe, eller som har været væk fra løbet i længere tid og gerne vil træne op igen. Der kræves absolut ingen forudsætninger.

Vi kombinerer løbet med Outdoortræning, hvor vi arbejder målrettet med at styrke vores løbemuskler og vænner kroppen meget gradvist til belastningen. Jeg arbejder ud fra en løb/gang-metode suppleret med styrkeøvelser – alt sammen udenfor.

Vi lægger ud med kortere ture på 20 minutter til en halv time, hvor langt størstedelen vil foregå i gang, så alle kan være med. Vi inkorporerer mindre løbeintervaller i roligt tempo, i starten af meget kort varighed (helt ned til et minut). På sigt øger vi dem gradvist

Herefter har vi fokus på styrkeøvelserne som er målrettet løb, og du vil få en god forståelse for, hvordan du undgår skader. Målet med dette hold er ikke, at du skal kunne løbe så og så langt, så og så hurtigt, men at du opdager eller genfinder glæden ved at bevæge dig fremad – ved løb og gang – samt kombinerer det med træning udenfor.

Vi starter ud ved Mosede Fort ved den tidligere restaurant, hvorefter vi bevæger os rundt

 

Løbehold – fortsætterhold

Tirsdag kl. 17.00 – 18.00. Periode: uge 40 – 50 (Ferie uge 42)

Vores sædvanlige løbehold fortsætter uændret, men nu som et tidsbegrænset forløb, som I kender det fra før sommerferien, hvor du melder dig til for hele perioden. Og vi vil rigtigt gerne se en masse nye ansigter.
Løbet henvender sig til alle, nye i løbet som lidt mere øvede. Det kan være du gerne vil lære at kunne løbe lidt længere, lidt lettere, lidt bedre. Have input til din løbeteknik eller sparring omkring din træning. Eller at du bare gerne vil være en del af Greves mest rummelige lille løbefællesskab.
 
Holdet tilpasses til jeres forskellige niveauer, så du skal ikke være nervøs for, om du nu passer ind – der er helt sikkert plads til dig! For at du får mest ud af dette hold, er det dog en forudsætning, at du skal kunne bevæge dig over 5 km i skiftevis løb og gang. Er du nybegynder tilbydes løbehold torsdag kl. 17.00 i stedet for.

 

kr 650