Instruktører

Faglighed, energi og passion for træningen 

Hos Cathrine Borre – Din Sundhedsguide sørger jeg altid for at have de bedste, mest motiverende og energiske instruktører. Dem som virkelig vil gøre en forskel for dig til hver en træning. 

Her får du et team som sørger for en hyggelig og professionel undervisning, og som samtidig sørger for at netop du får den hjælp og støtte som du ønsker under din træning. 

Stedet er lille og med fokus på at øvelserne bliver udført korrekt og at du får den optimale træning ud af det hver gang, du er her.

Et skønt team som jeg er stolt af.

Bliv en del af teamet?

Jeg er altid på jagt efter de bedste og dygtigste – og dem med sjove ideer og tiltag. Kontakt mig endelig eller send en ansøgning hvis du kunne være interesseret i at komme med på dette skønne team.

Info@cathrineborre.dk

Cathrine

Indehaver, instruktør og kostvejleder

Cathrine Borre, 37 år, uddannet fitnessinstruktør i 2009 og har siden undervist i fitness i bl.a. Fitness World og forskellige foreninger. Sideløbende har jeg haft en stor interesse for sundhed og i særdeleshed hvordan kosten kombineret med motion kan hjælpe i forbindelse med vægttab. Certificeret kostvejleder fra Fitness Institute. I min fritid elsker jeg at udfordre mig selv. Jeg dyrker fitness, cykling og løb. Jeg har gennemført CPH halvmarathon, Berlin Marathon, triathlon, Powerman mfl. Herudover er jeg mor til to dejlige drenge på 3 og 7 år.

 

Anne Marie

Instruktør (på barsel)

Anne Marie Wøldike, 31 år, Børnefysioterapeut på Herlev hospital, hvor jeg arbejder med udredning, træning og behandling af børn fra 0-18 år, herunder præmature og børn med forskellige neurologiske og genetiske sygdomme. Født og opvokset i Karlslunde. Mor til 2 piger på 4 og 7 år. Desuden gymnastiktræner på børnehold og forældrebarn hold igennem flere år.Maria Fink Jørgensen

Instruktør

Maria Fink Jørgensen, 42 år, uddannet fysioterapeut og har arbejdet med neurologi og børn. Er ansat i Høje-Taastrup Børneterapi, hvor jeg arbejder med børn i alderen 0-8 år. Bor i Mosede og er selv mor til 3 børn på 3, 9 og 10 år. Er derudover også fysisk træner i Team Greve.


Rikke Ryder

Instruktør

Rikke Ryder, 31 år, uddannet i Midt- og Vestsjællands politi. Bosat i Tune og mor til 4 børn. Rikke har siden 3. graviditet, fået en stor interesse for træning og sundhed – og hvordan man bedst muligt inkorporere dem i en travl hverdag med børn.  

 

Caroline

Børneyogainstruktør

Caroline Christiansen, uddannet børneyoga og børnemindfulness instruktør. Jeg har arbejdet med børn de sidste 9 år, og har en positiv og anerkendende tilgang til børn, pg så er jeg glad og positiv af natur. Og ja, så bor jeg i Solrød med min kæreste og mine to små børn.

 

Monica

Eventmanager og instruktør 

Monica Fernandez, 38 år, uddannet fra CBS inden for Human ressources. Jeg har en forkærlighed for at tænke og skabe nye tiltag og netværk i lokalområdet. Mit fokus er at ideudvikle events samt understøtte Cathrines administrative arbejde i træningshuset. Udover at selv træne flere gange om ugen i træningshuset, så har jeg en stor passion for at vandre i naturen. I 2019 gik jeg blandt andet fra Roskilde fjord til Køge bugt (23 km) og fra København til Helsingør (48 km) I 2020 er et af målene at gå Caminøen på 175km og dygtiggøre mig som instruktør.