Outdoor Træning

Træn under åben himmel – hele året

Med outdoor træning kan du slå to fluer med et smæk!  Du får masser af frisk luft og styrker din krop. Det er holdtræning, og vi træner på Mosede Fort (Karlslunde) og på stranden 1-2  gange om ugen afhængig af årstiden.

Vi laver øvelser for alle muskelgrupper, arme, ben, mave og ryggen – og bruger meget af det, som naturen og området byder os.

Træningen er aldrig ens. Alle kan deltage, på alle niveauer – nybegyndere, unge som ældre.

Vi mødes hver gang ved bænkene foran restauranten ved Mosede fort.

Følg mig blot på Facebook ved evt. aflysninger eller anden information.

 

Sommer outdoor er fra 11. Maj – 31. Aug 

På sommer outdoor kan du bare møde op, når det passer ind i dit program.

HUSK TILMELDING! 

Normalt skal man ikke tilmelde sig – det er hele ideen med konceptet, men grundet Corona og for at have styr på at vi kan overholde kravene, må der for en periode være tilmelding til holdene. Betaling sker på stedet via mobile pay

Mandag kl. 19.00

Torsdag kl. 16.30

Klippekort 5 x Træninger

kr 200,-

 

Vinter outdoor er fra Sept-Dec & Jan-April

Er interessen stor så opretter jeg vinter outdoor som lukket hold fra September – December og igen Janaur – April.  Lukket hold vil sige, at der betales for det samlede forløb og det ikke er muligt at komme, som det passer ind, men at du istedet træner med de samme hver dag.

 Vi starter vinter periode op fra den 7.  september til 21. december. I alt 15 uger, da vi holder fri i uge 42 (efterårsferie).

Træningerne er som om vinteren på Fortet, med de forhold der nu er når det er mørkt. Holdet bliver i år med instruktør Rikke Ryder. 

Rikke er ny som Instruktør hos Cathrine Borre – men er super dygtig og skal nok sørge for at vinterens kulde forsvinder under træningen. 

Mandag kl. 19.00

Uge 37-52

kr 900,-