OPSTART AFVENTER GRUNDET SYGEMELDING AF INSTRUKTØR

Familieyoga

Træning med dig og dit barn (3-6 år)

Familieyoga støtter børnenes naturlige udvikling, mange af de stillinger og bevægelser der bruges i børneyoga, er bevægelser børnene naturligt bruger i deres dagligdag. Yogaen hjælper med at udvikle grovmotorik, balance, styrke, kropsbevidsthed, sprog, finmotorik, sociale kompetencer, tålmodighed og indre ro.
 
Formålet med familieyoga er at børnene lære sig selv og deres krop at kende. I familieyoga leger vi, yoga er en leg og det skal være sjovt, men det er styret og der er derfor ingen fri leg. Vi får pulsen op, men kommer også helt ned i tempo og mærker os selv.
Der er mindfulness med så vi kommer helt ned i tempo, og mærker kroppen og åndedrættet. Børnene lærer at finde ro i dem selv og være afslappede. Mindfulness er effektivt til at berolige nervesystemet, modvirke stress og skabe fokus.
 
Familieyoga er for barn og forældre der gerne vil lave yoga sammen.
Timen foregår på børnenes premisser, og forældrene deltager aktivt på lige fod med børnene, så det bliver en fælles oplevelse. I familieyoga kan alle være med, det vigtigste er at man har lyst til at være sammen.
 
 

Tweenyoga

Træning med dig og dit barn (8-11 år)

I Tween yoga arbejdes der med de klassiske yogastillinger. Vi arbejder med  hele kroppen, vi styrker balancen, kropsholdning, kropsbevidstheden, smidighed og arbejde med åndedrætsøvelser og afspænding. I yoga handler det ikke om at gøre det rigtigt, eller på en bestemt måde, det handler bare om at have lyst til at være med. 

Tempoet sættes ned og vi retter opmærksomheden indad, kontakt til kroppen er i fokus, og vi lærer at lytte til og mærke os selv. Vi slukker for de forventninger vi omgiver os med til daglig idet fokus er på egenomsorg, selvværd, kropsglæde og ro. 

Hver time sluttes af med en meditation/afspænding. 

 

Kom når det passer jer. Betaler kun fra gang til gang. Booking dog nødvendig

 
 

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Familie
Kl. 17.00
Tween
Kl. 18.00

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Familieyoga

kr. 85,-
  • pr. gang
  • 45 min
  • 1 voksen & 1 barn

Tweenyoga

kr. 85,-
  • pr. gang
  • 45 min.
  • 1 voksen & 1 tween