Dato/klokkeslæt
Date(s) - 05/11/2020 - 17/12/2020
17:00 - 18:00

Lokation
Cathrine Borres træningshus

Kategori


Outdoor træning med gang og løb

Instruktør: Mette Birk Jensen

Torsdag kl. 17.00 – 18.00

Varighed: 60 min

Periode: 5. november – 17. december (minus 3. december) – I alt 6 ugers forløb

Pris: 360,-

 

Dette hold er for dig, der drømmer om at komme i gang med at løbe, eller som har været væk fra løbet i længere tid og gerne vil træne op igen. Der kræves absolut ingen forudsætninger.

 

Vi kombinerer løbet med Outdoortræning, hvor vi arbejder målrettet med at styrke vores løbemuskler og vænner kroppen meget gradvist til belastningen. Jeg arbejder ud fra en løb/gang-metode suppleret med styrkeøvelser – alt sammen udenfor.

Vi lægger ud med kortere ture på 20 minutter til en halv time, hvor langt størstedelen vil foregå i gang, så alle kan være med. Vi inkorporerer mindre løbeintervaller i roligt tempo, i starten af meget kort varighed (helt ned til et minut). På sigt øger vi dem gradvist.

Herefter har vi fokus på styrkeøvelserne som er målrettet løb, og du vil få en god forståelse for, hvordan du undgår skader. Målet med dette hold er ikke, at du skal kunne løbe så og så langt, så og så hurtigt, men at du opdager eller genfinder glæden ved at bevæge dig fremad – ved løb og gang – samt kombinerer det med træning udenfor.

Vi starter ud ved Mosede Fort ved den tidligere restaurant, hvorefter vi bevæger os rundt

ALLE kan være med!

 

Tilmeldinger

Der er ikke flere pladser til dette arrangement.